[Afisz. Incipit] Teatr Wybrzeże zaprasza na program pt. "Ja powrócę tu". (Teatr Wybrzeże, 1986)
Afisz informujący o wydarzeniu 12-13.01.1987 r. w Teatrze Wybrzeże. Mariusz Miklas śpiewa ballady Włodzimierza Wysockiego, akompaniuje Jerzy Nalepka.