Porządkowanie Gdańska w czynie społecznym : Plac Zebrań Ludowych / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia ludzi grabiących ziemię w czynie społecznym na Placu Zebrań Ludowych w Gdańsku, 1971 r.