Pejzaż II - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia pejzaż z drzewami.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.