[Afisz. Incipit] Solidarność. W dniu 14 kwietnia br. powstała w naszej Bibliotece Grupa Inicjatywna NSZZ "Solidarność" ... ([wydawca nieznany], 1989)
Ręcznie wykonany afisz informujący o przywróceniu NSZZ Solidarność w PAN BG.