Album vom Siebengebirge. - Kunstanstalt Carl Garte (Lipsk). (Leipzig : Verlag vom Carl Garte, 1890)
Album w formie leporello przedstawia 19 litografii z widokami okolic pasma górskiego Siebengebirge i miasta Bonn w Niemczech, około 1900 roku.
Tytuł na oprawie albumu.
Data według przedstawienia i techniki wykonania.
Keywords: Grafika -- Niemcy; Bonn (Niemcy) -- grafika; Nadrenia Północna-Westfalia (Niemcy ; land) -- grafika; Westerwald (Niemcy ; góry) -- grafika