Popis uczniów Instytutu Muzycznego z udziałem Orkiestry Symfonicznej Fliahrmonii Bałtyckiej. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o występach 22.06.1947 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne