Exlibris Konrad Kehrl [Theodor Hermann]. - Hermann, Theodor Heinrich (1867-1926) (1900)
Przedstawia mężczyznę siedzącego na skałach i patrzącego na Akropol, obok niego stoi oparta o skały wiolonczela. U góry z lewej strony napis: Exlibris Konrad Kehrl.