Ex Libris Václav Grégr - Gaudaen, Gerard (1927-2003).; Grégr, Václav (1920-1993). (1973)
Syrena siedząca na kotwicy, napis: Ex Libris Václav Grégr. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Belgia -- 20 w