[Afisz. Incipit:] Przedsiębiorstwo Obsługi Ruchu Zagranicznego "Orbis" Grand Hotel w Sopocie zawiadamia że ... wystąpią ... z programem Humoru Satyry i Piosenki artyści Warszawskiego Teatru Satyryków ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o dancingu 7-8.08.1953 r. z programem, w którym udział wzięli: Maria Chmurkowska, Jadwiga Prolińska, Kazimierz Brusikiewicz, Kazimierz Pawłowski, Julian Statler oraz Krzysztof Bień przy fortepianie i orkiestra pod dyrekcją B. Figietti'ego.