Jürgen Fricke - Druga twarz = (Das zweite Gesicht) / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1970)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 1.02.1970 r. Morski Dom Kultury Gdańsk - Nowy Port. Reżyseria: Jolanta Ziemińska, scenografia: Józef Zboromirski.