Jürgen Fricke - Druga twarz = (Das zweite Gesicht) - Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia). (Gdynia : Teatr Ziemi Gdańskiej, 1970)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 1.02.1970 r. Morski Dom Kultury Gdańsk - Nowy Port. Reżyseria: Jolanta Ziemińska, scenografia: Józef Zboromirski.
Keywords: Teatr Ziemi Gdańskiej (Gdynia) -- programy; Teatr Miejski im. Witolda Gombrowicza (Gdynia); Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.