Ex libris Franz Buchholz R. B. - Budzinski, Robert (1874-1955) (1916)
Przedstawia stojącą na górze w strugach deszczu nagą kobietę, u dołu napis kursywą: Ex libris Franz Buchholz. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.