Hala Targowa i Baszta Jacek / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia Halę Targową i Basztę Jacek od strony północnej, na pierwszym planie Plac Dominikański przed Halą Targową, około 1988 r.