Ex-Libris Dr. J. Klüber W. B. - Busch, Wilhelm M. (1908-1987) (1930)
Przedstawia leżącą na książce czaszkę ze stojącym na niej krukiem. Na krawędzi książki napis: Ex-Libris Dr. J. Klüber. Sygn. aut. w obrębie kompoz.