[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Powiatowej Komisji Wyborczej w Starogardzie Gdańskim ... / Michał Kaczan. - Kaczan, Michał ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz z listą kandydatów na radnych w Starogardzie Gd., 12.03.1961 roku.