Iz Knig Âkova Bejlinsona A. K. - Kalašnikov, Anatolij Ivanovič (1930-2007) (1970)
Przedstawia pióro w wyciągniętych rękach, z lewej strony i u dołu napis: Iz Knig Âkova Bejlinsona. Sygn. aut. w obrębie kompoz., ak 148. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.