Iz Knig Âkova Bejlinsona - Kalašnikov, Anatolij Ivanovič (1930-2007).; Bejlinson, Âkov Lazarevič (1920-1994). ([Moskwa, 1970)
Przedstawia pióro w wyciągniętych rękach, z lewej strony i u dołu napis: Iz Knig Âkova Bejlinsona. Sygn. aut. w obrębie kompoz., ak 148. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd. i data na odwrocie.