[Afisz. Incipit] Międzynarodowe spotkanie w koszykówce męskiej Reprezentacja Akademicka Chin Ludowych - Reprezentacja ZS Spójnia. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu na kortach tenisowych w Sopocie 01.09.1951 r.