Zniszczenia wojenne Złota Kamienica przy Długim Targu / fot. Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1946)
Przedstawia ocalały fragment fasady Złotej Kamieniczki, wokół ruiny kamienic, 1946 r.