[Kompozycja] - Pietkiewicz, Rajmund (1920-2013). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1963)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną z wpisaną sylwetką ludzką.
Pod kompozycją sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora. Tytuł nadany przez katalogera.