Bibliotheca Ryszarda Krygiera / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1959)
W obramowaniu kompoz. abstrakcyjna. Wzdłuż krawędzi napis: Bibliotheca Ryszarda Krygiera Bibliotheca. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.