[Afisz teatralny] Federico Garcia Lorca - Dom Bernardy Alba = La Casa de Bernarda Alba / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny informujący o premierze 17.12.1983 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Adaptacja i reżyseria: Stanisław Różewicz, scenografia: Marian Kołodziej, muzyka: Andrzej Kamiński.