Winter - Konzert - Gesangverein Freier Sänger (Gdańsk). (Danzig : [s.n., 1926)
Program koncertu, który miał miejsce w auli Petrischule (dziś gdańskie I Liceum Ogólnokształcące) 30 stycznia 1926 lub 1927 r.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne