Der Kandidat! (Danzig : E. Albrecht, 1927)
Druk antyhitlerowski z okresu wyborów do gdańskiego Volkstagu z wyborów w 1927, 1930 lub 1933.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Nazizm -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Ruchy antynazistowskie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.