[Gdańsk - Wrzeszcz, restauracja przy Alei Zwycięstwa] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia restaurację i kawiarnię przy Alei Zwycięstwa (Halbe Allee) 27, ok. 1910 r.