[Gdańsk - Wrzeszcz, restauracja przy Alei Zwycięstwa] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia restaurację i kawiarnię przy Alei Zwycięstwa (Halbe Allee) 27, ok. 1910 r.
Tyt. wg przedstawienia i Fot. Gd., data i miejsce wyd. wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.