[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Obywatelski Odbudowy m.st. Warszawy ... urządza wieczór towarzyski ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wieczorze towarzyskim na rzecz odbudowy Warszawy 18.10.1947 r. w sopockim Grand Hotelu.