[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Obywatelski Odbudowy m.st. Warszawy ... urządza wieczór towarzyski ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wieczorze towarzyskim na rzecz odbudowy Warszawy 18.10.1947 r. w sopockim Grand Hotelu.
Keywords: Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1914-1939) -- Polska -- Warszawa -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.