Ex Libris A. Semsey - Bordás, Ferenc (1911-1982).; Semsey, Andor (1917-1986). (1968)
U dołu pod stołem siedząca postać oglądająca kartę z grafiką, wyżej ryby płwające wśród wodorostów. Wzdłuż górnej krawędzi napis: Ex Libris A. Semsey. Sygnatura artysty BF w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w