Ex-libris Konrada Jeszkego - Zgaiński, Stanisław (1907-1944). (Międzychód ; Szamotuły : wydano z zasiłku Zygmunta Klemensiewicza, 1946)
Rys. artystyczny przedstawia dzwonnicę.
Tyt. z: O znakach bibliotecznych (ex-librisach) Stan. Zgaińskiego : 10 odbitek z oryginalnych klocków / Maciej Zwornicki. - Międzychód ; Szamotuły, 1946.
Graf. dwubarwna czarno-biała.
Rok wykonania ex librisu: 1946.
Wymiary grafiki z podłożem: 10x7 cm.
Keywords: Zgaiński, Stanisław -- (1907-1944).; Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970 -- katalogi