Ex Libris Magda Lewicka / W. Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Otwarta książka, leżący na niej kwiat i stojący wazon, u góry wstęga z napisem: Ex Libris Magda Lewicka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.