Ex Libris Magda Lewicka - Barylski, Wojciech (1929-1999).; Lewicka, Magdalena (ekslibris). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1967)
Otwarta książka, leżący na niej kwiat i stojący wazon, u góry wstęga z napisem: Ex Libris Magda Lewicka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Na odwrocie pieczaąka z nazwiskiem artysty i symbolem techniki graficznej. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.