3-18.X.1953 Startujcie w masowym wieloboju sportowym na cześć X-lecia Ludowego Wojska Polskiego - Korolkiewicz, Józef (1902-1988). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Plakat zachęcający do udziału w wieloboju. Na druku mężczyzna z bronią skaczący przez przeszkodę.
Keywords: Polska. -- Wojsko Polskie (1944- ) -- druki ulotne; Sport -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty; Plakaty -- 1945-1970.