[Afisz. Incipit] Ogloszenie : Ministerstwo Obrony Narodowej z dnia 12 kwietnia 1946 r. zarządziło rewindykację mienia i sprzętu wojskowego ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz nakazujący zgłoszenie informacji o mieniu wojskowym przekazanym Rumunii i Węgrom we wrześniu 1939 r.