W drugą rocznicę Powstania Warszawskiego [...] / Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację w Gdyni, Związek Inwalidów Wojennych Rzeczypospolitej Polskiej. Oddział Gdynia, Związek byłych Więźniów Politycznych. Oddział Gdynia. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o zebraniu w sali teatru Miejskiego w Gdyni z okazji II rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego 4.08.1946 r.