Der neue Cursaal in Zoppot / Ferd. Gregorovius. - Gregorovius, Ferdinand (1821-1891) (Verlag v. Fr. Sam. Gerhard in Danzig, 1843)
Przedstawia widok na dom zdrojowy w Sopocie ze spacerującymi kuracjuszami.