[Ulotka. Incipit] Do obywateli miasta Kwidzynia w niedziele, dnia 23 marca br. przypada II. rocznica objecia Kwidzynia przez Adminiastracje ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka z programem obchodów.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.