[Afisz teatralny] Ernest Bryll - Janosik czyli Na szkle malowane / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1970)
Afisz informujący o premierze 28.10.1970 r. Reżyseria: Jan Skotnicki, scenografia: Adam Kilian, muzyka: Katarzyna Gärtner, choreografia: Jan Uryga.