Monety z całej Planety eBay. ([S.l. : s.n.], 2006)
Program wspomagający sprzedaż przedmiotów w serwisie eBay.
Tyt. z etykiety.
Dod. do Przeglądu Numizmatycznego (2006).
Macromedia Flash Player.
Keywords: Aukcje internetowe -- poradniki