Walter & Fleck A.-G. : Abtlg. feine Herren-Schneiderei Danzig. (s.n., 1924)
Druk reklamujący sklep odzieżowy Walter & Fleck A.-G w Gdańsku przy ulicy Langgasse (Długiej) 62-66 i Jopengasse (Piwnej) 17-19.