Walter & Fleck A.-G. : Abtlg. feine Herren-Schneiderei Danzig. ([Gdańsk : s.n., 1924)
Druk reklamujący sklep odzieżowy Walter & Fleck A.-G w Gdańsku przy ulicy Langgasse (Długiej) 62-66 i Jopengasse (Piwnej) 17-19.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.