Noc - Rogiński, Łukasz (1936- ). ([Gdańsk], 1966)
Przedstawia geometryczną kompozycję złożoną z sylwetek domów, tarcz zegarowych, ptaków i kotów.
Pod kompozycją tytuł, numer odbitki 1/20, sygnatura autora i data: Ł. Rogiński 1966 r. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970.