V. Kisarausko Ex Libris AMat. - Matiulauskas, Adomas (1914-1977) (1969)
Linearny zarys górzystego krajobrazu. U dołu napis: V. Kisarausko Ex Libris. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data - AMat69.