Ex Libris Dr Stanisław Aulich / [W. Barylski]. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1963)
Naga kobieta siedząca w zamkniętym słoju, w głębi gwieździste niebo i biegnące dwie postacie, napis u góry: Ex Libris, u dołu Dr Stanisław Aulich. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.