Konferencja Dyplomatyczna Państw Bałtyckich / Fot. Zb. Kosycarz. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1973)
Przedstawia Konferencję Dyplomatyczną Państw Bałtyckich, która odbyła się 7 września 1973 r. w Gdańsku.