Konferencja Dyplomatyczna Państw Bałtyckich - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1973)
Przedstawia Konferencję Dyplomatyczną Państw Bałtyckich, która odbyła się 7 września 1973 r. w Gdańsku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk