Maryna Hr. Mniszchówna Córka W.dy Sandomierskiego Żona Cara Dymitra. - Bollinger, Friedrich Wilhelm (1777-1825).; Piwarski, Jan Feliks (1794-1859). ([Niemcy], 1819)
Przedstawia Marynę Mniszechównę w półpostaci 3/4 w lewo, w owalu.
Miejsce wydania na podstawie bibliografii.
W dole kompozycji po lewej: J. Piwarski del. ; po prawej: F.W. Bollinger sculps. Berol.
Poniżej tytuł.
Keywords: Maryna Mniszchówna -- (carowa Rosji ; -- ok. 1588-1614); Władcy; Grafika niemiecka; Grafika polska; Miedzioryt