[Afisz. Incipit] Stronnictwo Demokratyczne walczy w obronie zdobyczy społecznych i prawnych całego świata pracy i ich rozbudowę ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do wstępowania do Stronnictwa Demokratycznego.