Rady ewangeliczne w życiu kapłana - Łucarz, Stanisław (1959- ). (2010)
Istota rad ewangelicznych. Paschalność ubóstwa. Paschalność czystości. Paschalność posłuszeństwa.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Katolicyzm; Kapłaństwo; Duchowość katolicka; Duchowość kapłańska; Rady ewangeliczne; Artykuł z pracy zbiorowej