Widok na Ratusz z ul. Ławniczej Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia Ratusz Głównego Miasta, widok z ul. Ławniczej, na pierwszym planie tył Domu Schumannów, 1987 rok.